Change language


 
 

4PRO Kft.: Magunkról

A cég 100%-ban magyar tulajdonú, melyet 2007-ben alapított két magánszemély, Fekete Bence és Pavella János. Alapötletét a marketing és a kereskedelem területén eltöltött másfél évtizednyi tapasztalat ihlette. A 4PRO Kft a marketingből ismert 4P alaptételt a saját elképzelése szerint, ugyanakkor az eredeti tartalmi útmutatásokat követve  alkalmazza.

PRODUCT / termék

Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy szakítottunk az elképzeléssel, miszerint a promóciós tárgyak csak a promóció idejére szólnak. Olyan minőségi termékekből összeállított csomagot akartunk létrehozni, ami minden partnerünknek biztosítja, hogy a logójával ellátott eszköz hosszan reklámozza őt. Termékskálánk mára közel 2000 féle pendrive-ot tartalmaz, melyek közül a leginkább kedvelt kategória az egyedi gyártású pendrive. Ez a pendrive azért különleges, mert teljes egészében a megrendelőink igényeire formálható, legyen az a reklámozni kívánt termék vagy a logó.

PRICE / ár

Árpolitikánk kialakításakor arra törekedtünk, hogy partnereink versenyképes árakon jussanak az igényeiket leginkább kielégítő minőségi termékekhez. Kizártuk a "lebegtető" árképzést, a termékek ára tartalmazza az összes technikai és járulékos költséget, mely komoly kedvezmény és segítség megrendelőink számára. Számos ingyenes szolgáltatással könnyítjük meg a döntést, pl. látványterv, kiszállítás, mintaküldés.

PLACE / elosztás

Célunk kezdetben cégek, rendezvények, intézmények minél szélesebb körű kiszolgálása volt, és bár egyre bővülő vevőkörünk fő összetételét ma is ez jellemzi, ügyfeleink között KHT-k, nemzeti parkok, fesztiválok, alapítványok és civil szervezetek egyaránt szerepelnek. A fizikai áruelosztás feladatkörébe soroltuk a készáru kiszállítás mellett a minták, valamint a grafikai jóváhagyáshoz és más döntések előkészítéséhez szükséges anyagok díjmentes kiszállítását is. Nálunk az ötlet és az áru házhoz megy.

PROMOTION / ösztönzés

Tudjuk, milyen összetett feladat hárul egy rendezvény szervezőjére, és mekkora munka egy vállalat promóciós eszközökkel való ellátásának koordinálása. Mi úgy ösztönözzük partnereinket a velünk való együttműködésre, hogy a lehető legtöbb terhet levesszük vállukról, valamint folyamatos kedvezményeket biztosítunk. Ennek szellemében egy olyan komplett csomagot kínálunk, mellyel fullservice szolgáltatást nyújtunk.

A 4PRO csomag tartalma:

  • Kreatív tervezés
  • Grafikai előkészítés
  • Termékszelektálás és kiválasztás
  • Egyedi megjelenés kialakítása (6 különböző technikai megoldás)
  • Házhozszállítás

A csomagban szereplő szolgáltatások az egyedi igények alapján változhatnak, de egyik sem jelent ügyfeleink számára plusz ráfordítást.

INNOVÁCIÓ

Folyamatosan törekszünk a piaci újítások és fejlesztések integrálására. Pl.: egyedi tervezésű és design pendrive-ok, ÖKO termékek, és egyéb saját fejlesztések.
A közvetlen import, a saját grafikai csapat, a cégen belül foglalkoztatott alvállalkozók, a szakmai hozzáértés és tapasztalat, a folyamatos minőségi kontroll, a koncepció és stratégia, valamint az ezekhez társuló jó minőség-ár kapcsolat tette a 4PRO Kft.-t versenyképes és egyedi szereplővé ezen a piacon.

A 4PRO csapata


Kapcsolat


4PRO Kft. © 2024 Minden jog fenntartvaa