Change language


 
 

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

A pendrive ára tényleg tartalmazza az emblémázás költségét is?

Igen. A honlapon feltüntetett termékek árai minden esetben tartalmazzák az 1 helyen 1 színnel történő emblémázás teljes költségét is.

Pendrive rendeléskor milyen formák közül választhatok?

Alapesetben 2000 féle pendrive közül választhat, de cégünk fő profilja az egyedi pendrive készítése, mely bármilyen formára alakítható, így pl. lehet az Ön cégének terméke vagy logója is.

Ha megrendelem, hány napon belül érkezik meg a pendrive?

A pendrive-ok a látványterv és az aláírt visszaigazolás megérkezését követően 10-14 napon belül készülnek el.

Emblémázásnál valóban nem számítanak fel egyéb díjakat? Pl. klisé és film, vagy szerszám?

Nem számolunk fel grafikai, film, klisé, vagy szerszámköltséget sem.

Milyen formában kell eljuttatni Önökhöz az emblémát?

A legmegfelelőbb a vektoros forma: ai, cdr, pdf, stb, de ha nem rendelkezik ezekkel, akkor megrendelés esetén ingyen vektorizáljuk a meglévő formátumot.

Hogyan tudom ellenőrizni, hogy miként fog mutatni a terméken a logónk?

Minden megrendeléshez látványterve(ke)t készítünk, egyedi pendrive rendelése esetén 3D tervet is mutatunk.

Ha én viszek terméket, azt is megemblémázzák?

Nem. Ennek az az oka, hogy csakis az általunk gyártott termékekre tudunk garanciát vállalni.

1 db-ot is rendelhetek?

Nem. Sajnos, 1db-ot nem tudunk legyártani. Minden termékkategóriában van egy gyártási minimum mennyiség és egy gazdaságos is. Pl: pendrive esetén a minimum darabszám 50, de a gazdaságos gyártási mennyiség 100db-tól kezdődik.

1 db-os rendeléseket kizárólag kereskedelmi parnerünkön keresztül tudunk kiszolgálni. Az 1 darabtól is rendelhető pendrive-ok listáját az ajandekpendrive.hu webáruházban találja, ahol a termékek 1-2 munkanapos szállítási határidővel megrendelhetőek.

A honlapon lévő árakkal kalkulálhatok?

A honlapon szereplő árak átlagos gyártási mennyiségre, 1GB-os kapacitásra, 1 helyen, 1 színnel történő nyomására kalkuláltak. Pendrive esetében az árat leginkább befolyásoló tényezők a kapacitás, darabszám, emblémázás, és alapanyag. Kérje ajánlatunkat, akár közvetlenül a honlapon keresztül, melyet 24 órán belül eljuttatunk Önhöz.

Hogyan szállítják ki a megrendelt termékeket?

A legyártást követően 24-48 órán belül jut el Önhöz a megrendelt termék. Nettó 100.000 ft összegű megrendelés felett ingyenesen szállítunk ki az ország bármely pontjára. A termékek a dunaharaszti bemutatótermünkben is megtekinthetők, átvehetők. Ha a megrendelés összege nem éri el a 100.000 ft nettó összeget, akkor a kiszállítás költsége dobozonként 1490 ft+Áfa.

Mit jelent a pénz visszafizetési garancia?

A gyártás és az emblémázás során minden terméket egyesével ellenőrzünk, hogy Önhöz a lehető legjobb minőségű áru érkezzen. A minőség-ellenőrzés kiterjed a termékre magára, de az emblémázásra is. Amennyiben mindezek ellenére az Ön által átvett termék nem az előzetesen egyeztetett minőségben (látványterv, mintafotó alapján) készült el, úgy vagy újragyártjuk, vagy visszatérítjük a vételárat.

Mi a legjobb ár garancia?

Legjobb ár garanciánk: ha Ön más cégtől ugyanazzal a formával, tokozással, alapanyaggal, memória-kapacitással, sebességgel és minőséggel rendelkező USB Flash Drive termékre jobb ajánlatot kapott, mint amelyet mi adtunk, úgy, ha a hivatalos dokumentumot irodánkban bemutatja, vállaljuk, hogy még kedvezőbb árat biztosítunk Önnek! Próbálja ki és éljen a lehetőséggel!

Nagykereskedés?

Nem, nem vagyunk nagykereskedés, de a minimális gyártási mennyiségek 50-100 db-nál kezdődnek. Kiszolgálunk darabszámtól függően magánszemélyeket is, de partnereink között megtalálhatók iskolák, cégek, intézmények, önkormányzatok, nemzeti parkok, kht-k, stb.

50 db alatti rendelési igényekkel forduljon nagykereskedelmi partnerünkhöz: WebOptima Consulting Kft, +3620/354-7199. Az egyedi és a bankkártya formájú termékek kivételével minden kategóriából rendelhet 2 hetes szállítási határidővel, illetve az ajandekpendrive.hu webáruházban listázott termékekből kis darabszámban, 1-2 napos szállítási határidővel.


Kapcsolat


4PRO Kft. © 2024 Minden jog fenntartvaa