Change language


 
 

Garanciák

Legjobb Ár Garancia

Ha Ön más cégtől ugyanazzal a formával, tokozással, alapanyaggal, memória-kapacitással, sebességgel és minőséggel rendelkező USB Flash Drive termékre jobb ajánlatot kapott, mint amelyet mi adtunk, úgy, ha a hivatalos dokumentumot irodánkban bemutatja, vállaljuk, hogy még kedvezőbb árat biztosítunk Önnek!

Próbálja ki és éljen a lehetőséggel!

Garanciavállalás (Minőség garancia)

Cégünk minden flash drive termékre minőségi garanciát vállal.
A garancia nemcsak a meghajtó memóriájára és annak működőképességére vonatkozik, hanem garantáljuk a teljes és valódi kapacitás meglétét. A garancia kiterjed a tokozásra és az emblémázásra is. Az "A" kategóriájú chip-pel szerelt termékekre 25 év, a "B" kategóriájú chippel szerelt termékekre 1 év garanciát adunk.

A 4PRO Kft (adósz: 14149933-2-13, székhely: 2347 Bugyi, Kossuth Lajos u.20.) az általa forgalmazott promóciós USB flash drive-okra a következő garanciát adja:

  • A chip-re vonatkozó garancia a vásárlástól számított:
    • A osztályú chip esetén 25 év, vagy 100.000 használat.
    • B osztályú chip esetén 1 év
  • A tokozásra vonatkozó garancia a vásárlástól számított 1 év
  • Az emblémázásra vonatkozó garancia a vásárlástól számított 1 év.

Meghibásodás esetén a fenti garancia érvényesítésének feltétele a termék vásárlásakor kapott eredeti számla bemutatása.

A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő meghibásodásokért a 4PRO Kft. nem vállal felelősséget.

Rendeltetésszerű használat:

Laptopok és PC-k esetén a márkától és gyártótól függően eltérőek az USB port beszerelési módjai az alaplapokba, ezért az első használat előtt meg kell győződni a helyes csatlakoztatási irányról.

1.ábra: USB befogadó port

A flash drive-nak az USB portba könnyen, fizikai erőltetés nélkül csatlakoztathatónak kell lennie. Az 1. ábrával megegyező módon szerelt USB portokba a fém házba (PCBA) foglalt chip oly módon csatlakoztatható, hogy a fém házon lévő két kis négyzet alakú nyílás felfelé néz. A fémház nélkül szerelt flash drive-ok esetén pedig a chip 4 db csatlakozójának kell felfelé néznie. (2.ábrák)

2.ábra

Ha az USB befogadó port az 1.-es ábrához képest 180 fokban elforgatott, akkor értelemszerűen a fent leírtakhoz képest a flash drive-ot is el kell forgatni 180 fokkal a csatlakoztatáskor.

FIGYELEM! A nem megfelelően csatlakoztatott flash drive-ok a számítógépet is tönkretehetik!

Ha a flash drive csatlakozott a porthoz, akkor az operációs rendszer telepíti ezt, melyet az asztalon található óra mellett felugró üzenetben is jelez nekünk. (3.ábra)

A sikeres telepítést követően, mely konfigurációtól függően 5-10 mp-től akár 2 percet is igénybe vehet, használatba vehető az eszköz.

A flash drive eltávolítása az USB portból:

Az óra ikon mellett megjelenő "Hardver biztonságos eltávolítása és az adathordozó kiadása" ikonra kattintunk (4.ábra), majd a kiadás USB háttértár opciót választjuk.

Ezt követően a "Hardver eltávolítása biztonságos" üzenetet kapjuk, mely után már kihúzhatjuk az eszközt.

A fent leírtaktól eltérő módon használt, vagy utólagosan módosított, nem megfelelő működési környezetben használt flash drive-ok meghibásodásáért a 4PRO Kft. nem vállal garanciát! A meghibásodás eredete szoftveresen ellenőrizhető!

Működési környezet:

Az USB flash drive, -mint ahogy azt a neve is mutatja-, gyors adat le- és feltöltésre, adattárolásra szolgáló eszköz. Nem alkalmasak 24-48 órás folyamatos használatra. Ha a terméket nem használja, akkor egyszerűen csak távolítsa el az az USB portból.

Ne tegye ki a pendrive-ot szélsőséges körülményeknek, mint pl. a magas páratartalom, vagy extrém hőmérsékletnek. A pendrive-ok ideális működési környezetének hőmérséklete: +5 és +40 fok között van.

Szállítás

A szállítási határidő általában 10-14 nap. Közel 2000 féle flash drive termékkel dolgozunk, ezért a szállítási határidő a tokozástól és az emblémázástól is függ. Pl. egy 5000 db-os, 4+4 színes digitális nyomás elkészítése pár nappal tovább tart, mint egy 300 db-os, 1 színes tamponálásé. A gyártási időt az is befolyásolja, hogy a látványtervet milyen gyorsan fogadják el, illetve kell-e még rajta módosítanunk.
A kiszállítás Magyarország területén bárhová 100.000 ft nettó érték felett ingyenes, egyéb esetben 1150 ft+áfa/karton

Csomagolás

A pendrive-okat ingyenesen csomagoljuk formától függően egyesével nylonba, vagy fehér papírdobozba. Lehetőség van exkluzív csomagolásra is, pl fém, fa dobozok. Erről bővebben a csomagolás menüpontban tájékozódhat.

Kontroll

A kiváló minőség biztosításának érdekében minden termékünk három különböző minőségi kontrollon és teszten esik át mielőtt a megrendelőinkhez kerülne. Az ellenőrzés kiterjed a tokozásra, az emblémázásra, és a memória tesztelésére is, így partnereink minden esetben I. osztályú terméket kaphatnak kézhez.

Chipek

Cégünk minden pendrive, USB drive termékbe kizárólag I. osztályú, Intel, Micron, Samsung, stb. memóriákat használ. Ugyanazokat, mint például az Apple, HP, Sony, vagy DELL óriáscégek. Jelenleg 2.0-ás, gyors írási és olvasási sebességű flash drive-okkal dolgozunk, köszönhetően a kiváló minőségű controller chipek-nek. Minden pendrive termékünket kizárólag 2.0-ás USB chippel szereljük. Ezek sebessége konfigurációtól függően "A" kategóriás chipeknél 2-3,5 Mb/sec, de kérésre beépíthetőek 15-20 Mb/secundumos extra sebességű chipek is. Megrendelői igény szerint a pendrive-okat alacsonyabb árfekvésű, de szintén magas minőségű "B" kategóriás (pl. Sony, Maxell) chip-pel is szállítani tudjuk.

Ma már bárki számára elérhetőek 3.0-ás nagysebességű, 5Gb/sec porttal rendelkező számítógépek, laptopok. A 3.0-ás technológiával a HD, vagy nagyfelbontású videó és képanyagok használatának megkönnyítését célozták meg a fejlesztők nem a pendriveokra, hanem kifejezetten a SKK és a HDD külső adathordozók számára optimalizálva. Ezek a nagysebességű portok még nem elterjedtek. Ma a 3.0-ás USB-vel szerelt forgalomban lévő gépek száma nem éri el a 0,001-0,002%-ot. Szinte minden esetben a 3.0-ás portok kompatibilisek a 2.0-ásokkal, de ez alaplapgyártónként eltérő lehet.

 

Cégünk termékei megfelelnek a CE követelményeinek és minőségbiztosítási rendszereknek, valamint egyre több termékünk készül "zöld" technológiával és alapanyagból, megfelelve az FFC, ROHS követelményrendszernek.
Termékeinket folyamatosan ellenőrzi az EMTEK nemzetközi teszt-, minőségbiztosítási és biztonságtechnikai laboratórium!

 


Kapcsolat


4PRO Kft. © 2023 Minden jog fenntartvaa