Change language


 
 

Pendrive Technológia

Védjegyoltalommal ellátott gyártási technológia

Gyártási technológiáink és eljárásaink, valamint termékfejlesztéseink és formaterveink szabadalmi védjegy, illetve mintaoltalom alatt állnak Magyarország és az Európai Unió területén is. Újításainknak köszönhetően partnereinket folyamatosan frissülő termékkínálattal és korszerű technológiával szolgáljuk ki, az egyedi termékmegjelenítés mellett folyamatosan törekszünk a környezettudatos, környezetkímélő eljárásokra is.

 

A pendrive-okban használt chip-ek

Cégünk minden pendrive, USB drive termékbe I. osztályú, "A" kategóriás Intel, Micron, Hynix, Samsung, stb. memóriákat használ. Ugyanazokat, mint például az Apple, HP, Sony, vagy DELL óriáscégek.

Megrendelői igény esetén a pendrive-okat alacsonyabb árfekvésű, de szintén magas minőségű "B" kategóriás chip-pel is tudjuk szállítani.

Cégünk minden pendrive, USB drive termékbe kizárólag I. osztályú, Intel, Micron, Samsung, stb. memóriákat használ. Ugyanazokat, mint például az Apple, HP, Sony, vagy DELL óriáscégek. Jelenleg 2.0-ás, gyors írási és olvasási sebességű flash drive-okkal dolgozunk, köszönhetően a kiváló minőségű controller chipek-nek. Minden pendrive termékünket kizárólag 2.0-ás USB chippel szereljük. Ezek sebessége konfigurációtól függően "A" kategóriás chipeknél 2-3,5 Mb/sec, de kérésre beépíthetőek 15-20 Mb/secundumos extra sebességű chipek is. Megrendelői igény szerint a pendrive-okat alacsonyabb árfekvésű, de szintén magas minőségű "B" kategóriás chip-pel is szállítani tudjuk.

Ma már bárki számára elérhetőek 3.0-ás nagysebességű, 5Gb/sec porttal rendelkező számítógépek, laptopok. A 3.0-ás technológiával a HD, vagy nagyfelbontású videó és képanyagok használatának megkönnyítését célozták meg a fejlesztők nem a pendriveokra, hanem kifejezetten a SKK és a HDD külső adathordozók számára optimalizálva. Ezek a nagysebességű portok még nem elterjedtek. Ma a 3.0-ás USB-vel szerelt forgalomban lévő gépek száma nem éri el a 0,001-0,002%-ot. Szinte minden esetben a 3.0-ás portok kompatibilisek a 2.0-ásokkal, de ez alaplapgyártónként eltérő lehet.

 

Pendrive emblémázás, grafika

A termékek a saját gyártóbázisunkon készülnek, minden terméket mi, a saját emblémázó részlegünkben látunk el logóval. Számos emblémázási mód közül lehet választani: lézergravírozás, tamponálás, szitázás, digitális nyomás, dombornyomás. Saját grafikai csapattal dolgozunk, így amennyiben Önnek nem áll rendelkezésére az emblémázáshoz szükséges vektoros grafikai anyag, akkor azt ingyenesen készítjük el. Nem számítunk fel grafikai, klisé, vagy szerszám, de film költséget sem. Megrendeléskor ingyenesen készítünk látványtervet, akár 3D tervet is, majd ennek elfogadása után ingyenesen készítjük el a már logóval ellátott mintapéldányt!

Pendrive alapanyagok

Cégünk egyedülálló terméke a promóciós piacon az egyedi gyártású pendrive, mely soft PVC alapanyagból készül, tetszőleges formára alakítható, legyen az egy cég terméke, vagy akár logója.

Természetesen partnereink az egyedi pendrive mellett közel 2000 féle saját gyártású bőr, plasztik, fém, szilikon, fa, papír, ÖKO alapanyagból készülő pendrive-ból választhatnak.

Működési környezet:

Az USB flash drive, -mint ahogy azt a neve is mutatja-, gyors adat le- és feltöltésre, adattárolásra szolgáló eszköz. Nem alkalmasak 24-48 órás folyamatos használatra. Ha a terméket nem használja, akkor egyszerűen csak távolítsa el az az USB portból.

 

Ne tegye ki a pendrive-ot szélsőséges körülményeknek, mint pl. a magas páratartalom, vagy extrém hőmérsékletnek. A pendrive-ok ideális működési környezetének hőmérséklete: +5 és +40 fok között van.

 


Kapcsolat


4PRO Kft. © 2023 Minden jog fenntartvaa