Change language


Vezeték nélküli töltő

Cikkszám: 4PWR-01

A további képekhez és nagyításhoz kattintson a termékfotóra!

 • Rendelhető minimum:
  50 db

 • Nettó ár/db:
  2490 Ft-tól

 • Szállítási határidő:
  14 nap

 • Alapanyag:
  Műanyag

 • Rendelhatő kapacitás:
  nincs

 • Rendelhető kiegészítők:
  iPhone 5 csatlakozó, micro USB

 • Leírás:

  NFC technológián alapuló vezeték nélküli töltő. Nincs szükség töltőkábelre. A telefonunkon engedélyezzük az NFC funkciót, majd helyezzük a telefont töltőre és a töltés azonnal megindul. Az S6 edge/ S6/ Nokia930 / Nokia830 / Nokia735 / Nokia920 / Nokia928 /Nokia1520 /HTC Droid DNA / HTC 8X / Nexus4/ Nexus5/ Nexus6 /Nexus7 tablet, LG G3/G4/G5/G6, SONY Z3V telefonokhoz mindenféle segédeszköz nélkül használható. A felsorolt telefonokon kívül a használathoz szükség van egy adapterre melyet ingyenesen biztosítunk. A megrendelés előtt kérjük jelezze, hogy az adapter lightning, vagy micro USB adapterrel küldjük-e.Árajánlatot kérek
Kapacitás:
Mennyiség: db

Az egységárak a darabszám és a kapacitás függvényében változnak!

Legjobb ár garancia
Ha Ön más cégtől ugyanazzal a formával, tokozással, alapanyaggal, memória-kapacitással, sebességgel és minőséggel rendelkező USB flash drive termékre jobb ajánlatot kapott, mint amelyet mi adtunk, úgy, ha a hivatalos dokumentumot irodánkban bemutatja, vállaljuk, hogy még kedvezőbb árat biztosítunk Önnek!
Próbálja ki és éljen a lehetőséggel!
Színek

Emblémázás

A pendrive logózás, emblémázás 1 oldalon 1 színig, vagy lézergravírozva ingyenes. Az emblémázott pendrive-ok logózására több, mint 6 féle technológia özül választhat. Az emblémázás előtt ingyenes látványtervet készítünk.

Csomagolás

A pendrive-okat ingyenesen csomagoljuk, a formától függően nylon tasakba. Extra dobozokat a pendrive-okhoz a Csomagolás menüpontban talál.


Extra szolgáltatás
Pendrive megrendelés esetén ingyenesen készítjük el az Ön logóját tartalmazó 3D tervet.
Garancia
A garancia kiterjed a pendrive valós kapacitására, a hibátlan működésre és az emblémázásra is.

Adatfeltöltés, programozás

A pendrive-ok adatfeltöltéssel is rendelhetőek. Ez lehet letörölhető, vagy letörölhetetlen adat, de vállaljuk webkey, automatikus indítási funkció, vagy lezárás-adatvédelem telepítését is. Ezeket a telpítéseket a megrendelés nagyságától függően akár ingynesen végezzük, kérjük érdeklődjön kollégáinknál a részletekről.

Szállítás

A megrendelt pendrive-okat ingyenesen szállítjuk ki Magyarország területén bárhová.Kapcsolat


4PRO Kft. © 2019 Minden jog fenntartvaa